Міноборони співпрацюватиме з організацією PULSE у підготовці з такмеду

01 березня 2024, 18:15 | ID: 70754
Міноборони співпрацюватиме з організацією PULSE у підготовці з такмеду

Міністерство оборони України та благодійний фонд PULSE уклали Меморандумі про співробітництво. 

Документ підписала заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова та директорка фонду Ганна Мазуркевич.

PULSE співпрацюватиме з Міністерством оборони у підготовці та підвищенні кваліфікації військовослужбовців з тактичної медицини – проводитиме навчання, тренінги, підготовку інструкторів. Також організація передасть визначеним підрозділам необхідне спорядження та обладнання.

«Ми будуємо свою роботу згідно з принципом максимальної взаємодії із громадським сектором та виводимо її в системну площину. Силам оборони нині потрібні висококваліфіковані спеціалісти з такмеду. Результати їхньої роботи – врятоване життя та здоров’я військовослужбовців. Дуже вдячна нашим партнерам за співпрацю», – наголосила Наталія Калмикова.

Фахівці організації PULSE проводять навчання для Сил оборони з тактичної медицини. За час від початку широкомасштабного вторгнення через тренінги PULSE пройшли тисячі військових.

«Наша співпраця з Міністерством оборони важлива, вона дозволяє оперативно координувати роботу наших поточних проєктів та програм. В умовах великої кількості та комплексної структури Сил оборони, Міноборони – наш критично важливий партнер та провідник. Зі свого боку ми зробимо все можливе, щоби допомогти Міністерству у їхніх завданнях», – заявила директорка благодійного фонду PULSE Ганна Мазуркевич.